Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Заедничка поддршка на денот на дрвото 2014

Заедничка поддршка на денот на дрвото 2014 година на ученици и професори од ООУ Благој Кирков од Велес и НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈАStrict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Наградени ученици од Народна Техника гости во емисијата Голем одмор

Наградени ученици од натпреварите организирани од Народна Техника на Р. Македонија заедно со нивните ментори од регионалниот центар на Народна техника од велешкиот регион ги презентираа своите проекти на МТВ1 во емисијата Голем одмор.


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

44 Државен фестивал за непрофесионален филм

Фотографии од 44от Државен фестивал за непрофесионален филм, одржан во Велес на 29.04.2015