Наградени ученици од Народна Техника гости во емисијата Голем одмор

Наградени ученици од натпреварите организирани од Народна Техника на Р. Македонија заедно со нивните ментори од регионалниот центар на Народна техника од велешкиот регион ги презентираа своите проекти на МТВ1 во емисијата Голем одмор.