ГАЛЕРИЈА: Mлади конструктори на Саемот за деца и родители

Работилница за младите конструктори на Саемот за деца и родители, одржана  од 20 до 22 ноември во Скопје Сити Мол Сити Мол, во организација на Народна техника на Р. Mакедонија и Сојузот на клубови на младите техничари и природници на Република Македонија.