Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Изложба на фотографии од 2-ра Меѓународна фотоколонија „Старо Нагорничане 2017“

Фотографии од изложбата на 22 фебруари 2018 година, во Куманово, од Втора Меѓународна колонија за фотографија Старо Нагорничане 2017. Изложбата беше организирана од страна на г-дин Душан Доцевски, Народна техника Куманово и Сојузот на здруженијата за техничка култура на Република Македонија.