Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Потпишување на меморандум за соработка на СЗТКМ со меѓународна организација од Република Србија

Потпишување на меморандум за соработка на СЗТКМ со меѓународна организација од Република Србија и учество на Државен натпревар на ученици од основните училишта во техничките области