Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Победниците на Сојузот на млади техничари и природници и Народна техника на Македонија во емисијата „Голем одмор“ на МРТ

Учество на победниците на Сојузот на млади техничари и природници и Народна техника на Македонија во емисијата Голем одмор на МРТ