Работна средба во Народна техника на Македонија

Се оддржа работна средба во Народна техника на Македонија со амбасадорот на Република Словенија г-дин Милан Јазбец и имавме предновогодишно дружење со децата кои посетуваат курс кај професорката Соња во Народна техника на Македонија.