Едукативна посета на саемот за техника и храна во Солун, Грција

На ден 02.03.2019 година се одржа работна посета на саемот за техника и храна во Солун, Р. Грција. На настанот беа наградени ученици, ментори и членови на комисии од натпреварите што ги организира Народна техника на Македонија и Струковите сојузи.