Барај

Покана за 40-МАКИНОВА 2019 17-ЕКОНОВА 2019

Прием и работна средба кај претседателот на Република Северна Македонија г-дин Стево Пендаровски

{gallery}Stevo_Pendarovski_2019{/gallery}

Прием и работна средба кај претседателот на Република Северна Македонија г-дин Стево Пендаровски на делегација од Народна техника на Македонија.

Свечено отварање на 27 - то издание на ФАДФ "КАМЕРА 300"

56 Светско првенство во Америка 2019

{gallery}56_USA_2019{/gallery}

Делегација од Сојузот за техничка култура во стопанството на Македонија и Народна техника на Македонија учествуваше на 56 Светско првенство во Америка 2019 со 1 учесник, 2 судии и 1 член на Управниот одбор на Светската организација.

Прес, жирирање и работа на Комисијата и Одлука за наградени учесници на македонски и англиски

{gallery}0_Pres_Ziriranje_2019{/gallery}

 Одлука на Мекодонски

 Одлука на Англиски