Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Доделување на признанија во Пробиштип

Доделување на плакети, признанија и благодарници на активисти и волонтери на Народна техника на Македонија од општините Пробиштип, Ранковце, Кратово и Крива Паланка. Доделувањето на признанијата беше во Дом на културата во Пробиштип, во организација на Народна техника Пробиштип.