Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Прием и работна средба со министерката за образование и наука, проф.д-р Рената Дескоска

Прием и работна средба со министерката за образование и наука, проф.д-р Рената Дескоска со делегацијата од СЗТКМ-Народна техника на Р.Македонија предводена од претседателот на СЗТКМ г-дин Зоран Тодоров.