65-то Светско првенство во Германија на екипа од Народна техника на Македонија и Сојузот за техничка култура во стопанството на Македонија

Учество на 65-то Светско првенство во Германија на екипа од Народна техника на Македонија и Сојузот за техничка култура во стопанството на Р. Македонија коешто се оддржа од 24 август до 03 септември во Германија.

15-та Калемарска акција Мариово 2018

На 11 април, 2018 година се одржа 15-та Калемарска акција во Мариово. 

Акцијата беше организирана од страна на СЗТКМ Народна техника на Македонија и Сојуз за техничка култура во стопанството на Р. Македонија.

Посета на саемот за храна во Солун

Во организација на Народна техника на Македонија и Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија се реализира посета на меѓународниот саем за храна, земјоделство, техника и опрема, градинарство,преработка, лозарство, овоштарство, винарство ,пчеларство, ветринарство,  што се одржа во Солун на 4 март 2017 година.  

Пријава за АГРОФУД 2017 - СОЛУН (за еден ден)

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА

Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија,

Туристичка агенција ЕКСТРА БУС- Скопје

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web strana: www.ekstrabus.com.mk 

организираат посета на меѓународниот саем за храна, земјоделство, техника и опрема, градинарство,преработка, лозарство, овоштарство, винарство ,пчеларство, ветринарство во Солун 

                                                                DETROP 2017 

1 ден 04.03.2017год (сабота)Состанок на групата во утринските часови и поаѓање кон Солун преку граничниот премин Богородица.Пристигнување во Солуни ден предвиден за посета на саемот и факултативно шопинг или разгледување на градот Солун.Посета на саемот и шопинг во Солун во CAREFOUR.Во 16 часот се упатуваме кон Македонија со попатни паузи на Лидл поради шопинг и одмор и царински формалности на Фришоп.Пристигнување во Скопје во вечерните часови 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА: 800 ДЕНАРИ 

Во цената е вклучено: Превоз на наведената релација со високо туристички автобус, Организација и водство на групатаВлезница на саемот 

Во цената не е вклучено: Се што не е наведено во понудата  

Пријавување во сите канцеларии на СЗТКМ-Народна техника или во канцелариите на туристичката агенција Екстра бус :023238357,070269 944,070239211.Рок за пријавување е до 01.03.2017 година до 16 часот. 

Минимален број на патници е 40 лица

Пријавување за АГРОФУД 2017 -СОЛУН

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА

Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија,

Туристичка агенција ЕКСТРА БУС- Скопје

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web strana: www.ekstrabus.com.mk 

организираат посета на меѓународниот саем за храна, земјоделство, техника и опрема, градинарство,преработка, лозарство, овоштарство, винарство ,пчеларство,vетринарство во Солун

DETROP 2017 

1 ден 03.03.2017год (петок) Состанок на групата во утринските часови и поаѓање кон

Солун преку граничниот премин Богородица.Пристигнување во Солуни ден предвиден за

по сета на саемот и факултативно шопинг или разгледување на градот Солун.Во 16 часот

се упатуваме кон ИКЕА и Паралија. Во вечерните часови стигнуваме во Паралија и се сместуваме

во двокреветни и трокреветни соби во Хотел. Ноќевање

2 ден 04.03.20117 год ( сабота)Појадок во хотелот . Посета на саемот и шопинг во Солун

во CAREFOUR..Во 16 часот се упатуваме кон Македонија со попатни паузи на Лидл

поради шопинг и одмор и царински формалности на Фришоп.Пристигнување во Скопје

во вечерните часови

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА: 2.300 ДЕНАРИ

Во цената е вклучено: Превоз на наведената релација со високо туристички автобус,  Организација и водство на групатаПојадок и ноќевање во хотел во двокреветни и трокреветни соби; Влезница на саемот

 

Во цената не е вклучено:

  • Се што не е наведено во понудата

    Пријавување во СЗТКМ-Народна техника или во канцелариите на туристичката агенција Екстра бус : 023238357, 070 269 944, 070 239 211.Рок за пријавување е до 01.03.2017 година до 16 часот. 

    Минимален број на патници е 40 лица