Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Работна средба на делегација од Народна техника на Македонија и Сојузот на клубови на младите техничари и природници на Македонија, во општина Велес

Посета и работна средба на делегација од Народна техника на Македонија и Сојузот на клубови на младите техничари и природници на Македонија – СКМТПМ на ОУ Блаже Коневски во општина Велес, со директорот г-дин Јованче Манасков и договор за 55-ти државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија. 


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Се оддржа 54-от Државен натпревар на млади техничари и природници од Р. Македонија

На 20 април 2017 година, се оддржа 54-от Државен натпревар на млади техничари и природници од Република Македонија во организација на Сојузот на здруженијата на техничка култура на Македонија - Народна техника и Сојузот на клубови на млади истражувачи и природници на Македонија.

На овој натпревар, кој се оддржа во ООУ „Блаже Конески“ во Прилеп, учество зедоа 380 ученици од основните училишта од повеќе градови во Република Македонија кои имаа можност да ги презентираат своите научно-истражувачки и апликативни резултати од разни области.Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Младите конструктори на Саем на деца и родители

Од 20 до 22 ноември во трговскиот центар Скопје Сити Мол се оддржа Саем за деца и родители.

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА И СОЈУЗОТ НА КЛУБОВИ НА ТЕХНИЧАРИ НА МАКЕДОНИЈА учествуваа на овој саем како организатори на делот во кој ќе се однесуваше на млади конструктори. Посетителите на саемот имаа можност да ги користат советите на инструкторите и обучени деца од курсевите и обуките по применети природни и технички науки што се организираат во сите 14 регионални центри на народна техника низ Македонија.  

 


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Учество во емисија на МТВ

Учество во емисија на МТВ  на учениците кои освоија прво место на 52 Државен натпревар на младите техничари и природници одржан во Велес во основното училисте Благој Кирков а во организација на Сојузот на клубовите на младите техничари и природници на Македонија и Народна техника


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

52-ри Державен натпревар на младите техничари и природници од Република Македонија


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Покана за 52от Државен натпревар на младите техничари и природници од Република Македонија

Народна Техника на Македонија, сојузот на клубовите на младите техничари и природници на Македонија и Народна Техника - Велес ве покануваат на 52от Државен натпревар на младите техничари и природници од Република Македонија.

[Покана за 52от Државен натпревар на младите техничари и природници од Република Македонија]


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/atcmorgm/public_html/templates/narodnatehnika/functions.php on line 1227