Повик за учество на 9. Балканско првенство во ARG, Крушево 2014

Во организација на клубот Младост, РСМ и Народна техника на Македонија од 08 до 10 август во Крушево ќе се одржи 9. Балканско првенство во ARG на кое што ќе учествуваат учесници од сите Балкански држави.

[ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО]