Доделување дипломи и медаљи за Кумановско-Пробиштипски регион

На ден 07.06.2021 година во средното училиште Гоце Делчев, општина Куманово свечено беа доделени дипломите и медаљите од 58 Државен натпревар на младите техничари и природници од Македонија за ученици од основно образование.Дипломите и медаљите ги додели г-ѓа Соња Тдоровска ..Во организација на Сојузот на клубови на млади техничари и природници на Македонија и Народна техника на Македонија а со подршка на МОН.Почитувајќи ги сите мерки и препораки за заштита од вирусот Ковид19 од Комисијата за заразни болести и Владата на РС. Македонија.