Известување за 57-от Државен натпревар на младите истражувачи на Македонија

Почитувани,

 

Поради новите мерки донесени од Владата на Република Северна Македонија и Комисијата за заразни болести Ве информираме дека 57-от Државен натпревар на младите истражувачи на Македонија- Наука на млади кој беше закажан да се одржи од 24 април 2021 година се презакажува за месец Мај за што ќе бидете навремено информирани.

 

Ви Благодариме на разбирањето,и чувајте се

Со почит,

 

Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија

– Наука на млади

 

Претседател,

Проф.д-р Љубица Каракашова