Повик и конкурс за пријавување на регионални и 61 Државен натпревар на млади техничари и природници од РСМакедонија

Повик и конкурс за пријавување на регионални и 61 Државен натпревар на млади техничари и природнаци од РС Македонија – СКМТП за ученици и ментори од основните училишта по применети природни и технички науки во 24 области со истражувачки проекти во организација на Сојузот на клубови на млади техничари и природници-СКМТП и Народна техника на Македонија.

ПОВИК

ПРИЈАВА ЗА РЕГИОНАЛЕН

ПРИЈАВА ЗА ДРЖАВЕН

ПРАВИЛНИК