Повик и конкурс за пријавување на 59 државен натпревар на млади истражувачи од Република Северна Македонија – „НАУКА НА МЛАДИ“ 2023

Повик и конкурс за пријавување на 59 државен натпревар на млади истражувачи од Република Северна Македонија – „НАУКА НА МЛАДИ“ 2023, за ученици и ментори од средните училишта во организација на Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија – Наука за млади и Народна техника на Македонија.

 

Повик

Пријава

Правилник