Повик и конкурс за 60 државна изложба на фотографии – Денови на Македонската Фотографија 2022

Narodna Tehnika

Во организација на Фото сојуз на Македонија и Народна техника на Македонија на ден 28.05.2022 година ќе се отвори Јубилејната 60 Државна излозжба на фотографии -Денови на Македонската Фотографија 2022.

Пријава