Покана

Ве покануваме на:

  • Презентација на Програмата за работа на Народна техника на Македонија
  • Презентација на правилникот за 59 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија – НАУКА НА МЛАДИ 2023 за ученици и ментори од средните училишта по применети природни и технички науки во 25 области со истражувачки и иновативни проекти
  • Проекција на наградени филмови од ланскиот Државен фестивал за непрофесионален филм на Македонија – 51 ДФНФ 2022
  • Проекција на Програмата за работа на Интернационалниот универзитет ЕУРОПА ПРИМА за 2023 година

Домаќин на настанот е СОУ „Наце Буѓони“ – Куманово и ќе се оддржи на 13.03.2023 со почеток од 13:15 часот.