Прием и работна средба на учесниците на Меѓународната изложба на иновации 44 Макинова и 21 Еконова од Црна Гора, БИХ и Бугарија

Прием и работна средба на учесниците на Меѓународната изложба на иновации 44 Макинова и 21 Еконова од Црна Гора, БИХ и Бугарија со градоначалникт на општина Берово г-дин Звонко Пекевски. 44 Макинова и 21 Еконова се оддржаа во ОСУ Ацо Русевски Берово во организација на СПАТУМ, Народна Техника на Македонија и Народна Техника на Берово.