Фотографии и покана од презентација и работилница во Велес

Во организација на Народна техника на Македонија , Струковите сојузи, Народна техника Велес а во соработка со Универзитет Прима и СОУКоле Нелековски-Велес се одржа презентација и работилница на тема :
  • Презентација на програмата за работа на Народна Техника на Македонија
  • Правилникот за 59 државен натпревар на млади истражувачи на Македонија – Наука на млади 2023 за ученици и ментори од средните училишта во 25 области со истражувачки и иновативни проекти во применети природни и технички науки
  • Проекција на наградени филмови од ланскиот 51 државен фестивал на непрофесионален филм на Македонија – ДФНФ 2022
  • Презентација на студиските програми за 2023/2024 на интернационалниот универзитет „Еуропа Прима“ – Скопје

Домаќин на настанот е СОУ „Коле Неделковски“ – Велес и ќе се оддржи на 09.03.2023 со почеток од 12 часот.