Битола

Битола

Одбележани 59 години од смртта на Милтон Манаки

Во организација на Кино-видео клубот „Студио Милтон Манаки“, при Народна техника – Битола и Комуната на Власите „Браќа Манаки“, на 05.03.2023 год. на влашките гробишта во Битола, се оддржа чествување по повод 59 годишнината од смртта на Милтон Манаки. Во чест на првиот снимател на Балканот и патронот на Кино-видео клубот „Студио Милтон Манаки“, свежо […]

Read More