Велес

Велес
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади

Фотографии од одржаниот 59 Државен натпревар на млади истражувачи на Македонија-НАУКА НА МЛАДИ

Свечено отварање и одржување на 59 Државен натпревар на млади истражувачи на Македонија -НАУКА НА МЛАДИ кој што се одржа на ден 13.05.2023 година во СОУКоле Неледковски во Велес во организација на Сојуз на здруженија на млади истражувачи на Македонија-НАУКА НА МЛАДИ , Народна техника на Македонија, Народна техника Велес а со поддршка на Министерството […]

Read More
Велес
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади

Фотографии и покана од презентација и работилница во Велес

Во организација на Народна техника на Македонија , Струковите сојузи, Народна техника Велес а во соработка со Универзитет Прима и СОУКоле Нелековски-Велес се одржа презентација и работилница на тема : Презентација на програмата за работа на Народна Техника на Македонија Правилникот за 59 државен натпревар на млади истражувачи на Македонија – Наука на млади 2023 […]

Read More
Велес

Покана

Ве покануваме на: Презентација на програмата за работа на Народна Техника на Македонија Правилникот за 59 државен натпревар на млади истражувачи на Македонија – Наука на млади 2023 за ученици и ментори од средните училишта во 25 области со истражувачки и иновативни проекти во применети природни и технички науки Проекција на наградени филмови од ланскиот […]

Read More