Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија – Наука на млади

Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади

Повик и конкурс за пријавување на 59 државен натпревар на млади истражувачи од Република Северна Македонија – „НАУКА НА МЛАДИ“ 2023

Повик и конкурс за пријавување на 59 државен натпревар на млади истражувачи од Република Северна Македонија – „НАУКА НА МЛАДИ“ 2023, за ученици и ментори од средните училишта во организација на Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија – Наука за млади и Народна техника на Македонија.   Повик Пријава Правилник

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади

Благодарница за Народна техника на Македонија од СОУ НИКО НЕСТОР / Mirënjohjen për Teknikën Popullore të Maqedonisë nga SHMK NIKO NESTOR

Со посебна чест и задоволство ја примив благодарницата за Народна техника на Македонија од СОУ НИКО НЕСТОР, општина Струга доделена од директорката г-ѓа Кети Јанкоска која што има учествувано на овие Државни натпревари за млади истражувачи-НАУКА НА МЛАДИ кога била ученик во средно училиште и има освоено 3 први места и тоа во 1988,1990 и […]

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади

Школа за млади истражувачи НАУКА НА МЛАДИ во областа на агротехничката култура

24.09.2022 Посета, работилница,предавања и практична примена на овошниот насад од јаболка сопственост на г-дин Крсте Ѓоршевски од општина Ресен и поддршка на Преспанскиот Јаболкобер со наградени ученици-млади истражувачи и ментори од средните училишта од 58 Државен натпревар на млади истражувачи на Македонија-НАУКА НА МЛАДИ во организација на Народна техника на Македонија и Сојузот на здруженија […]

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади

Школа за млади истражувачи НАУКА НА МЛАДИ

24.09.2022 Посета, работилница и предавања во Хидробиолошки завод-Охрид со наградени ученици од средните училишта од 58 Државен натпревар на млади истражувачи на Македонија-НАУКА НА МЛАДИ во организација на Народна техника на Македонија и Сојузот на здруженија на млади истражувачи на Македонија-НАУКА НА МЛАДИ Работилницата и предавањата со младите истражувачи и ментори ги одржа професор Душица […]

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади

Едукативна изложба и школа за истражувачки и иновативни проекти – СОУ Нико Нестор Струга

На 23 и 24 Септември во СОУ Нико Нестор – Струга, ќе се оддржи едукативна изложба и школа за истражувачки и иновативни проекти на наградени ученици од средните училишта нод одржаниор 58 државен натпревар на младите истражувачи од РС Македонија 2022 по применети природни и технички науки.

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади
Сојуз на клубовите на млади техничари и природнаци на Македонија - СКМТПМ

Едукативна посета на Саем за агротехника во Нови Сад

20-23.05.2022 Едукативна посета на Саем за агротехника во Нови Сад со наградени ментори од натпреварите, членови на комисии и активисти на Народна техника на Македонија,Сојуз на здруженија на млади истражувачи на Македонија-НАУКА НА МЛАДИ,Сојуз на клубови на млади техничари и природници на Македонија и Сојуз за техничка култура во стопанството на Македонија.  

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади
Сојуз на клубовите на млади техничари и природнаци на Македонија - СКМТПМ

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Кумановско-Пробиштипски регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Кумановско-Пробиштипски регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија-Наука на млади кое се одржа на 04.06.2022 година во средно стручно општинско училиште Наце Буѓони во општина Куманово во организација на Народна техника на […]

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади
Сојуз на клубовите на млади техничари и природнаци на Македонија - СКМТПМ

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Скопски регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Скопски регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија-Наука на млади кое се одржа на 13.06.2022 година во основно општинско училиште Гоце Делчев во општина Центар,Скопје во организација на Народна техника на Македонија,Сојуз […]

Read More
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади
Сојуз на клубовите на млади техничари и природнаци на Македонија - СКМТПМ

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Пелагониски регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Пелагониски регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија-Наука на млади кое се одржа на 27.05.2022 година во Народна техника во општина Кичево во организација на Народна техника на Македонија,Сојуз на здруженија на […]

Read More
Нема категорија
Сојуз на здруженијата на младите истражувачи на Македонија - Наука на млади
Сојуз на клубовите на млади техничари и природнаци на Македонија - СКМТПМ

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Охридско-Струшки регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија

Свечено доделување на дипломи, медаљи, признанија и благодарници за Охридско-Струшки регион од 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија и 58 Државен натпревар на младите истражувачи од Македонија-Наука на млади кое се одржа на 27.05.2022 година во основно општинско училиште Глигор Прличев во општина Охрид во организација на Народна техника на Македонија,Сојуз […]

Read More