Сојуз на клубовите на млади техничари и природнаци

Сојуз на клубовите на млади техничари и природнаци

Известување за 58-от Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија

Почитувани,   Поради новите мерки донесени од Владата на Република Северна Македонија и Комисијата за заразни болести Ве информираме дека 58-от Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија кој беше закажан да се одржи од 10 април 2021 година се презакажува за месец мај за што ќе бидете навремено информирани.   Ви Благодариме […]

Read More